Goutry Kurt

Traiteur Kurt Goutry verzorgt uw receptie, buffet of walkingdinner van a tot z.

Onze hapjes

Bordjes koud:

  • Bordje rundscarpaccio & Parmezaanse schilfers
  • Bordje vitello tonato
  • Bordje gravad lax & dilleroom
  • Bordje parelcouscous met gerookte paling
  • Bordje assortiment gerookte vis
  • Bordje tartaar van rauwe en gerookte zalm
  • Bordje gandaham met meloenparels
  • Bordje gerookte zalm met krokantje
  • Bordje maatjes (seizoen)
  • Bordje carpaccio van zalm & dressing van citrusvruchten
  • Bordje seizoenspate
  • Bordje kubusje van zalm & quinoa
  • Bordje tartaar van tomaat , garnalen & coulis van peterselie

Bordjes warm:

  • Bordje scampi in een zacht currysausje
  • Bordje Mechelse asperges met gerookte zalm (seizoen)
  • Bordje scampi, pesto & tagliatelle
  • Bordje gepocheerde griet in limoensausje
  • Bordje coquille, crème van bloemkool, chorizo
  • Bordje Quinoa & tempura van scampi
  • Bordje scampi met paprikaroom
  • Bordje taboulé met gegrilde kip
  • Bordje Bouchots mosseltjes met curry & kokosroom
  • Bordje krielaardappeltje, zeebrugse garnalen & zure room
  • Bordje Pasta Vongole
  • Bordje roodbaars in saffraan & risotto
  • Bordje van groene asperge, Parmaham & Parmezaan
  • Bordje van Coquille, lamsoor & spaghetti van mergpompoe

Lepeltjes en glaasjes:

  • Lepeltje coquille in zachte beurre blanc
  • Lepeltje gerookte vis
  • Lepeltje praline van ganzenlever & vijgen chutney
  • Lepeltje haringflapje
  • Lepeltje gerookte eendenfilet met mango chutney
  • Lepeltje met Bresaolarolletje,ricotta & knoklookolie
  • Lepeltje bonbon van carpaccio & truffelmayonaise
  • Glaasje zalmtartaar & citroenpeper
  • Glaasje garnalen met groene asperge
  • Glaasje meloen, ham en porto
  • Glaasje gazpacho met kubusjes van komkommer
  • Glaasje wrap met gerookte zalm en pittige salsa van tomaat
  • Glaasje cherrytomaatjes, mozzarella en pijnboompitten
  • Glaasje van tuinerwten & gerookte makreel
  • Glaasje tortilla, reepjes pitta & knoflook
  • Glaasje couscous met garnalen & curry
  • Glaasje van gerookte paling , rode biet & zure room
  • Glaasje mousse van geitenkaas, parmaham & vijgen

Soepjes:

  • Bloemkoolsoepje met grijze garnalen
  • Soepje van peterseliewortel
  • Agnès Sorelsoep met sliertjes van ossentong
  • Roomsoepje van aardpeer
  • Witloofsoepje met Ardeense ham
  • Tomatenroomsoep
  • Visserssoep
  • Aspergeroomsoep met gerookte zalmsnippers
  • Mosselvelouté
  • Soepje van waterkers
  • Knolseldersoep met gerookte eendenborst

Hapjes uit de oven:

  • Bruchetta met tomaat & mozarella
  • Bruchetta met tapenade van zwarte olijven & gerookte makreel
  • Bruchetta met tomatencompote & krokant gebakken seizoensvis
  • Minipizza
  • Miniquiche
  • Toast van lauw warme geitenkaas & gerookte zalm
  • Toast van warme brie met Prosciutto & balsamico
  • Minividé met vis en wittewijnsausje
  • Minicroque-monsieur met zalm en mozzarella

Gefrituurd:

  • Miniloempia
  • krokant kippeboutje
  • kroketje van garnalen
  • kroketje van Ghandaham
  • Kroketje van kaas
  • Frietjes in bakje
  • Halve frikadel
  • Krokante reepjes seizoensvis & verse tartare
  • Scampi fritti met aioli

Andere:

  • Pulled pork burrito
  • Mini hamburger
  • Broodje beenham
  • Broodje minichipolata
  • Belegde broodjes
  • Met mousse gevulde mini cornets

Apero sticks:

  • Gemarineerde scampibrochette
  • Lamskebab met dipsaus van munt
  • Pittig spekstokje
  • Kippenspiesje & Chillisaus
  • Kubusje van zalm gemarineerd met wasabi

Vul het contactformulier in of bel ons!

Tel.:  0478 28 50 28
0494 68 73 78
E-mail: kurt_nancy@telenet.be