Traiteur Kurt Goutry verzorgt uw receptie, buffet of walkingdinner van a tot z.

Onze hapjes

Bordjes koud:

  • Bordje rundscarpaccio & Parmezaanse schilfers
  • Bordje vitello tonato
  • Bordje gerookte vis & Thaise basilicum
  • Bordje lagoustine, filet d'anvers & knolseldersalade
  • Bordje gravad lax & dilleroom
  • Bordje parelcouscous met gerookte paling
  • Bordje tartaar van rauwe en gerookte zalm
  • Bordje gandaham met meloenparels
  • Bordje gerookte zalm met krokantje
  • Bordje maatjes (seizoen)
  • Bordje carpaccio van Coquille & advocado
  • Bordje seizoenspate
  • Bordje tartaar van rund & strooifrietjes

Bordjes warm:

  • Bordje scampi in een zacht currysausje
  • Bordje Mechelse asperges met gerookte zalm (seizoen)
  • Bordje scampi, pesto & tagliatelle
  • Bordje gepocheerde griet in limoensausje
  • Bordje coquille, crème van bloemkool, chorizo
  • Bordje tempura van zeebaars & quinoa
  • Bordje tataki van gegrild rundsvlees & noedelsalade
  • Bordje scampi met paprikaroom
  • Bordje Bouchots mosseltjes met curry & kokosroom
  • Bordje krielaardappeltje, zeebrugse garnalen & zure room
  • Bordje roodbaars in saffraan & risotto
  • Bordje van groene asperge, Parmaham & Parmezaan
  • Bordje van Coquille, lamsoor & spaghetti van mergpompoen

Lepeltjes en glaasjes:

  • Lepeltje kort gebakken tonijn & wakame
  • Lepeltje coquille in zachte beurre blanc
  • Lepeltje gerookte vis
  • Lepeltje praline van ganzenlever & vijgen chutney
  • Lepeltje haringflapje
  • Lepeltje gerookte eendenfilet met mango chutney
  • Lepeltje met Bresaolarolletje,ricotta & knoklookolie
  • Lepeltje bonbon van carpaccio & truffelmayonaise
  • Glaasje zalmtartaar & citroenpeper
  • Glaasje garnalen met groene asperge
  • Glaasje meloen, ham en porto
  • Glaasje gazpacho met kubusjes van komkommer
  • Glaasje wrap met gerookte zalm en pittige salsa van tomaat
  • Glaasje cherrytomaatjes, mozzarella en pijnboompitten
  • Glaasje Vismousse & gerookte paling
  • Glaasje tortilla, reepjes pitta & knoflook
  • Glaasje garnalen , pickels & bloemkool
  • Glaasje mousse van geitenkaas, parmaham & vijgen

Soepjes:

  • Soepje van kropsla afgewerkt met kervel
  • Soepje van zoete puntpaprika
  • Bloemkoolsoepje met grijze garnalen
  • Soepje van peterseliewortel
  • Agnès Sorelsoep met sliertjes van ossentong
  • Roomsoepje van aardpeer
  • Witloofsoepje met Ardeense ham
  • Tomatenroomsoep
  • Visserssoep
  • Aspergeroomsoep met gerookte zalmsnippers
  • Mosselvelouté
  • Soepje van waterkers
  • Knolseldersoep met gerookte eendenborst 
  • Cappuccino van kreeft & langoustine

Hapjes uit de oven:

  • Bruchetta met tomaat & mozarella
  • Bruchetta met tapenade van zwarte olijven & gerookte makreel
  • Bruchetta met tomatencompote & krokant gebakken seizoensvis
  • Minipizza
  • Miniquiche
  • Toast van lauw warme geitenkaas & gerookte zalm
  • Toast van warme brie met Prosciutto & balsamico
  • Minividé met vis en wittewijnsausje
  • Minicroque-monsieur met zalm en mozzarella

Gefrituurd:

  • Mini loempia & zoetzuur sausje
  • Kroketje van kip & limoen
  • kroketje van Zeebrugse garnalen
  • kroketje van Serranoham
  • Kroketje van Oud Brugge
  • Kroketje van kalfszwezerik
  • Kroketje van rivierkreeft
  • Krokante reepjes seizoensvis & verse tartare
  • Scampi fritti & aioli
  • Krokant kippeboutje
  • Twister van Nobashi garnaal
  • Frietjes in bakje of tipzakje

Andere:

  • Kroepoek van tapioca & handgepelde garnalen
  • Krokante toast & rilette
  • Macaron & ganzelever 
  • Broodje beenham
  • Mini hamburger 

Apero sticks:

  • Gemarineerde scampibrochette
  • Lamskebab met dipsaus van munt
  • Pittig spekstokje
  • Geitenkaas & gelei van rode biet
  • Kippenspiesje & Chillisaus
  • Kubusje van zalm gemarineerd met wasabi     
  • Boudin blanc & gerookt spek