Traiteur Kurt Goutry verzorgt uw receptie, buffet of walkingdinner van a tot z.

Onze hapjes

Bordjes koud:

  • Bordje rundscarpaccio & Parmezaanse schilfers

  • Bordje vitello tonato

  • Bordje gerookte vis & Thaise basilicum

  • Bordje lagoustine, filet d'anvers & knolseldersalade

  • Bordje gravad lax & dilleroom

  • Bordje parelcouscous met gerookte paling

  • Bordje tartaar van rauwe en gerookte zalm

  • Bordje gandaham met meloenparels

  • Bordje gerookte zalm met krokantje

  • Bordje maatjes (seizoen)

  • Bordje carpaccio van Coquille & advocado

  • Bordje seizoenspate

  • Bordje tartaar van rund & strooifrietjes

Bordjes warm:

  • Bordje scampi in een zacht currysausje

  • Bordje Mechelse asperges met gerookte zalm (seizoen)

  • Bordje scampi, pesto & tagliatelle

  • Bordje gepocheerde griet in limoensausje

  • Bordje coquille, crème van bloemkool, chorizo

  • Bordje tempura van zeebaars & quinoa

  • Bordje tataki van gegrild rundsvlees & noedelsalade

  • Bordje scampi met paprikaroom

  • Bordje Bouchots mosseltjes met curry & kokosroom

  • Bordje krielaardappeltje, zeebrugse garnalen & zure room

  • Bordje roodbaars in saffraan & risotto

  • Bordje van groene asperge, Parmaham & Parmezaan

  • Bordje van Coquille, lamsoor & spaghetti van mergpompoen

Lepeltjes en glaasjes:

  • Lepeltje kort gebakken tonijn & wakame

  • Lepeltje coquille in zachte beurre blanc

  • Lepeltje gerookte vis

  • Lepeltje praline van ganzenlever & vijgen chutney

  • Lepeltje haringflapje

  • Lepeltje gerookte eendenfilet met mango chutney

  • Lepeltje met Bresaolarolletje,ricotta & knoklookolie

  • Lepeltje bonbon van carpaccio & truffelmayonaise

  • Glaasje zalmtartaar & citroenpeper

  • Glaasje garnalen met groene asperge

  • Glaasje meloen, ham en porto

  • Glaasje gazpacho met kubusjes van komkommer

  • Glaasje wrap met gerookte zalm en pittige salsa van tomaat

  • Glaasje cherrytomaatjes, mozzarella en pijnboompitten

  • Glaasje Vismousse & gerookte paling

  • Glaasje tortilla, reepjes pitta & knoflook

  • Glaasje garnalen , pickels & bloemkool

  • Glaasje mousse van geitenkaas, parmaham & vijgen

Soepjes:

  • Soepje van kropsla afgewerkt met kervel

  • Soepje van zoete puntpaprika

  • Bloemkoolsoepje met grijze garnalen

  • Soepje van peterseliewortel

  • Agnès Sorelsoep met sliertjes van ossentong

  • Roomsoepje van aardpeer

  • Witloofsoepje met Ardeense ham

  • Tomatenroomsoep

  • Visserssoep

  • Aspergeroomsoep met gerookte zalmsnippers

  • Mosselvelouté

  • Soepje van waterkers

  • Knolseldersoep met gerookte eendenborst 

  • Cappuccino van kreeft & langoustine

Traiteur Goutry Kurt receptie & walkingdiner 03
walking dinner - hapjes
1/1

Hapjes uit de oven:

  • Bruchetta met tomaat & mozarella

  • Bruchetta met tapenade van zwarte olijven & gerookte makreel

  • Bruchetta met tomatencompote & krokant gebakken seizoensvis

  • Minipizza

  • Miniquiche

  • Toast van lauw warme geitenkaas & gerookte zalm

  • Toast van warme brie met Prosciutto & balsamico

  • Minividé met vis en wittewijnsausje

  • Minicroque-monsieur met zalm en mozzarella

Gefrituurd:

  • Mini loempia & zoetzuur sausje

  • Kroketje van kip & limoen

  • kroketje van Zeebrugse garnalen

  • kroketje van Serranoham

  • Kroketje van Oud Brugge

  • Kroketje van kalfszwezerik

  • Kroketje van rivierkreeft

  • Krokante reepjes seizoensvis & verse tartare

  • Scampi fritti & aioli

  • Krokant kippeboutje

  • Twister van Nobashi garnaal

  • Frietjes in bakje of tipzakje

Andere:

  • Kroepoek van tapioca & handgepelde garnalen

  • Krokante toast & rilette

  • Macaron & ganzelever 

  • Broodje beenham

  • Mini hamburger 

Apero sticks:

  • Gemarineerde scampibrochette

  • Lamskebab met dipsaus van munt

  • Pittig spekstokje

  • Geitenkaas & gelei van rode biet

  • Kippenspiesje & Chillisaus

  • Kubusje van zalm gemarineerd met wasabi     

  • Boudin blanc & gerookt spek