Goutry Kurt

Heerlijk genieten in de buitenlucht.

Traiteur Kurt Goutry verzorgt uw BBQ’s van a tot z.
Ontdek de mogelijkheden hieronder!

Barbecue:

  • Chateaubriand
  • Côte à l’os
  • Ribeye
    • Black Agnus
    • West-Vlaams rood
    • Limousin
    • Holstein
    • Simmental
    • wit-blauw
  • Kalfssteak
  • kalfskotelet
  • Varkenshaasje
  • Gemarineerd spek
  • Ribbetjes
  • Barbecueworst
  • Chipolata
  • Varkensoester
  • Varkenscôte à l’os
  • Ardeens gebraad
  • Kipfilet
  • Kippenbrochette
  • Kippenoester
  • Kalkoenbrochette
  • Lamskroon
  • Lamsfilet
  • Lams-“filet pur”
  • Lamsbout
  • Lamskotelet
  • Struisvogelsteak
  • Reebokfilet

Vis op de barbecue:

  • Visbrochette van de chef
  • Zalmpakketje met zuiderse groenten
  • Kabeljauwhaasje met Gandaham, tomatencoulis & basilicum
  • Gemarineerde scampibrochette
  • Moot van zeebaars met Ricard & venkel
  • Papillot van zalm & zeekraal

Vul het contactformulier in of bel ons!

Tel.:  0478 28 50 28
          0494 68 73 78
E-mail: kurt_nancy@telenet.be

Sauzen:

  • Champignon
  • Groene peper
  • Provençaals
  • Bearnaise
  • + 4 koude sauzen

Gratinaardappalen, frietjes of krieltjes

Neem contact op via het contactformulier!

Groentjes:

Assortiment koude groenten
Warme groenten, keuze uit:

  • Spekboontjes
  • Gekaramelliseerd witlof
  • Jonge loofworteltjes
  • Bloemkool
  • Spruitjes
  • Broccoli
  • Appel of peer met veenbessen


Wij verzorgen ook uw koude vlees- en/of visschotel vanaf 25 personen.