Goutry Kurt

Voor- en hoofdgerechten.

Of u nu met 15 personen bent of met meer dan 300,
Traiteur Kurt Goutry biedt voor elke gelegenheid menu’s.

Voorgerechten:

  • Coquille met champagneboter
  • Vispannetje van de chef
  • Scampi met curry
  • Filet van kabeljauw met saffraansausje
  • Mechelse asperges met gerookte zalm (seizoen)
  • Gepocheerde griet met limoensausje
  • Tarbot met dillesaus
  • Tongrolletjes met beurre blanc
  • Bordje garnaal- of kaaskroketjes
  • Assortiment van seizoenspaté
  • Carpaccio van rund met Parmezaanse schilfers
  • Assortiment gerookte vis
  • Gandaham met meloenparels
  • Tartaar van rauwe en gerookte zalm
  • Carpaccio van coquille
  • Gerookte zalm met krokantje

Soepen:

Hoofdgerechten:

  • Tongrolletjes in saffraansausje
  • Zalm & honing-mosterdsausje
  • Visserspannetje van de chef
  • Zeebaars in Ricard-room
  • Koolvisfilet in jus van droge vermout
  • Tarbot fine champagne
  • Zeeduivel met bisque van garnalen
  • Rosé-gebakken chateaubriand met bearnaise
  • Mechelse koekoek, vulling van munt en koreander & zalf van zongedroogde tomaten
  • Eendenfilet met cidersaus en honing
  • Kalfsgebraad in dragonsaus en najaarsgroenten
  • Lamsbout met rozemarijn
  • Varkenshaasje met sausje van boschampignons
  • Gemarineerd lamskroontje met gratin
  • Parelhoen met druivensausje
  • Hertenkalf met wildsaus en puree van pastinaak
  • Kroontje van brasvarken met bearnaise van pickles
  • Kalkoenrollade met saus van paddenstoelen
  • Reebok met veenbessensaus en wintergarnituur
  • Kalfsfilet in een jus van tijm
  • Lamsfilet met mosterd en marjolijn
  • Zachtgegaard Iberico-varken met truffelgratin
  • Keuze uit: aardappelgratin, pommes duchesse, krieltjes, verse frietjes of kroketjes, aardappelpuree, rosti

Vul het contactformulier in of bel ons!

Tel.:  0478 28 50 28
0494 68 73 78
E-mail: kurt_nancy@telenet.be