Voorgerechten:
-
Coquille & champagneboter
-
Vispannetje van de chef
-
Scampi & curry
-
Mechelse asperges & Gerookte zalm
-
Tongrolletjes & beurre blanc
-
Bordje Garnaal- of kaaskroketjes
-
Assortiment van Seizoenspaté
-
Carpaccio van runderhaas & parmezaan
-
Assortiment gerookte vis
-
Italiaanse Ham & meloenparels
-
Tartaar van rauwe en Gerookte zalm
-
Carpaccio van Coquille
-
Gerookte zalm & krokantje
Soepen:
Zie soepjes receptie & walkingdiner.
Hoofdgerechten:
-
Tongrolletjes in saffraansausje
-
Zalm & honing-mosterdsausje
-
Visserspannetje van de chef
-
Rosé-gebakken chateaubriand met bearnaise
-
Mechelse koekoek, vulling van munt en koreander & zalf van zongedroogde tomaten
-
Kalfsgebraad in dragonsaus en stoofgroentjes
-
Lamsbout met rozemarijn
-
Varkenshaasje met sausje van boschampignons
-
Gemarineerd lamskroontje met gratin
-
Parelhoen met druivensausje
-
Hertenkalf met wildsaus en puree van pastinaak
-
Kroontje van brasvarken met bearnaise van pickles
-
Kalkoenrollade met saus van paddenstoelen
-
Reebok met veenbessensaus en wintergarnituur
-
Kalfsfilet in een jus van tijm
-
Lamsfilet met mosterd en marjolijn
-
Zachtgegaard Iberico-varken met truffelgratin
-
Keuze uit: aardappelgratin, pommes duchesse, krieltjes, verse frietjes of kroketjes, aardappelpuree, rosti