top of page

Voor- en hoofdgerechten.

Vanaf 30 volwassen personen

Voorgerechten:

  • Coquille & champagneboter

  • Vispannetje van de chef

  • Scampi & curry

  • Mechelse asperges & Gerookte zalm 

  • Tongrolletjes & beurre blanc

  • Bordje Garnaal- of kaaskroketjes

  • Assortiment van Seizoenspaté

  • Carpaccio van runderhaas & parmezaan

  • Assortiment gerookte vis

  • Italiaanse Ham & meloenparels

  • Tartaar van rauwe en Gerookte zalm

  • Carpaccio van Coquille

  • Gerookte zalm & krokantje

Soepen:

Hoofdgerechten:

  • Tongrolletjes in saffraansausje

  • Zalm & honing-mosterdsausje

  • Visserspannetje van de chef

  • Rosé-gebakken chateaubriand met bearnaise

  • Mechelse koekoek, vulling van munt en koreander & zalf van zongedroogde tomaten

  • Kalfsgebraad in dragonsaus en stoofgroentjes

  • Lamsbout met rozemarijn

  • Varkenshaasje met sausje van boschampignons

  • Gemarineerd lamskroontje met gratin

  • Parelhoen met druivensausje

  • Hertenkalf met wildsaus en puree van pastinaak

  • Kroontje van brasvarken met bearnaise van pickles

  • Kalkoenrollade met saus van paddenstoelen

  • Reebok met veenbessensaus en wintergarnituur

  • Kalfsfilet in een jus van tijm

  • Lamsfilet met mosterd en marjolijn

  • Zachtgegaard Iberico-varken met truffelgratin

  • Keuze uit: aardappelgratin, pommes duchesse, krieltjes, verse frietjes of kroketjes, aardappelpuree, rosti

vis met sausje van schaaldieren
press to zoom
Traiteur Goutry Kurt
press to zoom
1/1
bottom of page