Voor- en hoofdgerechten.

Of u nu met 30 personen bent of met meer dan 300,
Traiteur Kurt Goutry biedt voor elke gelegenheid menu’s.

Voorgerechten:

  • Coquille met champagneboter

  • Vispannetje van de chef

  • Scampi met curry

  • Filet van kabeljauw met saffraansausje

  • Mechelse asperges met gerookte zalm (seizoen)

  • Gepocheerde griet met limoensausje

  • Tarbot met dillesaus

  • Tongrolletjes met beurre blanc

  • Bordje garnaal- of kaaskroketjes

  • Assortiment van seizoenspaté

  • Carpaccio van rund met Parmezaanse schilfers

  • Assortiment gerookte vis

  • Gandaham met meloenparels

  • Tartaar van rauwe en gerookte zalm

  • Carpaccio van coquille

  • Gerookte zalm met krokantje

Soepen:

Hoofdgerechten:

  • Tongrolletjes in saffraansausje

  • Zalm & honing-mosterdsausje

  • Visserspannetje van de chef

  • Zeebaars in Ricard-room

  • Koolvisfilet in jus van droge vermout

  • Tarbot fine champagne

  • Zeeduivel met bisque van garnalen

  • Rosé-gebakken chateaubriand met bearnaise

  • Mechelse koekoek, vulling van munt en koreander & zalf van zongedroogde tomaten

  • Eendenfilet met cidersaus en honing

  • Kalfsgebraad in dragonsaus en najaarsgroenten

  • Lamsbout met rozemarijn

  • Varkenshaasje met sausje van boschampignons

  • Gemarineerd lamskroontje met gratin

  • Parelhoen met druivensausje

  • Hertenkalf met wildsaus en puree van pastinaak

  • Kroontje van brasvarken met bearnaise van pickles

  • Kalkoenrollade met saus van paddenstoelen

  • Reebok met veenbessensaus en wintergarnituur

  • Kalfsfilet in een jus van tijm

  • Lamsfilet met mosterd en marjolijn

  • Zachtgegaard Iberico-varken met truffelgratin

  • Keuze uit: aardappelgratin, pommes duchesse, krieltjes, verse frietjes of kroketjes, aardappelpuree, rosti

Varkenshaas met mosterd-roomsaus
vis met sausje van schaaldieren
1/1