top of page

Voor- en hoofdgerechten.

Vanaf 40 volwassen personen

Voorgerechten:

  • Coquille & champagneboter

  • Vispannetje van de chef

  • Mechelse asperges & Gerookte zalm 

  • Tongrolletjes & beurre blanc

  • Bordje Garnaal- of kaaskroketjes

  • Assortiment van Seizoenspaté

  • Carpaccio van runderhaas & parmezaan

  • Assortiment gerookte vis

  • Italiaanse Ham & meloenparels

  • Tartaar van rauwe en Gerookte zalm

  • Gerookte zalm & krokantje

Soepen:

Hoofdgerechten:

       Zalm & honing-mosterdsausje

  • Visserspannetje van de chef

  • Rosé-gebakken chateaubriand met bearnaise

  • Lamsbout met rozemarijn

  • Varkenshaasje met sausje van boschampignons

  • Gemarineerd lamskroontje & Seizoensgroentjes

  • Parelhoen met druivensausje

  • Hertenkalf met wildsaus en puree van pastinaak

  • Kroontje van brasvarken met bearnaise van pickles

  • Kalkoenrollade met saus van paddenstoelen

  • Zachtgegaard Iberico-varken & gratin dauphinois

bottom of page