Heerlijk genieten in de buitenlucht.

Traiteur Kurt Goutry verzorgt uw BBQ’s van a tot z (vanaf minimum 30 personen) 
Hier vindt u verschillende mogelijkheden:

Barbecue:

  • Chateaubriand

  • Côte à l’os

  • Ribeye

  • Black Agnus

  • West-Vlaams rood

  • Limousin

  • Holstein

  • Simmental

  • wit-blauw

  • Kalfssteak

  • kalfskotelet

  • Varkenshaasje

  • Gemarineerd spek

  • Ribbetjes

  • Barbecueworst

  • Chipolata

  • Varkensoester

  • Varkenscôte à l’os

  • Ardeens gebraad

  • Kipfilet

  • Kippenbrochette

  • Kippenoester

  • Kalkoenbrochette

  • Lamskroon

  • Lamsfilet

  • Lams-“filet pur”

  • Lamsbout

  • Lamskotelet

  • Struisvogelsteak

  • Reebokfilet

Vis op de barbecue:

  • Visbrochette van de chef

  • Zalmpakketje met zuiderse groenten

  • Kabeljauwhaasje met Gandaham, tomatencoulis & basilicum

  • Gemarineerde scampibrochette

  • Moot van zeebaars met Ricard & venkel

  • Papillot van zalm & zeekraal

Sauzen:

  • Champignon

  • Groene peper

  • Provençaals

  • Bearnaise

  • + 4 koude sauzen

Gratinaardappalen, frietjes of krieltjes

Groentjes:

Assortiment koude groentjes & 10 soorten verschillende bereide slaatjes

Warme groenten, keuze uit:

  • Spekboontjes

  • Gekaramelliseerd witlof

  • Jonge loofworteltjes

  • Bloemkool

  • Spruitjes

  • Broccoli

  • Appel of peer met veenbessen

Wij verzorgen ook uw koude vlees- en/of visschotel vanaf 25 personen.

barbecue - Traiteur Goutry Kurt
barbecue - Chateaubriand
1/1