Traiteur Kurt Goutry verzorgt uw Receptie van a tot Z
Mail of bel ons vrijblijvend voor een of enkele voorstellen op maat voor uw Receptie of Feest , wij bezorgen u dezelfde dag nog uw voorstel en prijs . Zit u liever eens samen met ons om de verschillende mogelijkheden te overlopen geef ons een seintje en wij plannen een geschikte datum voor u in .
Onze hapjes
Bordjes koud:
-
Bordje rundscarpaccio & Parmezaanse schilfers
-
Bordje vitello tonato
-
Bordje gerookte Paling & Thaise basilicum
-
Bordje gravad lax & dilleroom
-
Bordje tartaar van rauwe & gerookte zalm
-
Bordje Italiaanse Ham & meloenparels
-
Bordje gerookte zalm & Citroenverbena
-
Bordje maatjes (seizoen)
-
Bordje carpaccio van Coquille & limoen
-
Bordje seizoenspate & uienconfijt
-
Bordje tartaar van rund & strooifrietjes
-
Bordje Tomaat Garnaal New Style
Bordjes warm:
-
Bordje scampi in een zacht currysausje
-
Bordje Mechelse asperges met gerookte zalm (seizoen)
-
Bordje coquille & Beurre Blanc sausje
-
Bordje tempura van zeebaars
-
Bordje Bouchots mosseltjes & curry
-
Bordje krielaardappeltje, zeebrugse garnalen & zure room
-
Bordje Scampi , Pesto & Taghiatelle
-
Bordje Huisgemaakte Kroket Garnalen of Oude Brugge
-
Bordje Gepocheerde Zalm & Wittewijnsausje
-
Bordje / potje Oostends Vispannetje
Lepeltjes en glaasjes:
-
Lepeltje kort gebakken tonijn & wakame
-
Lepeltje coquille in zachte beurre blanc
-
Lepeltje gerookte vis
-
Lepeltje praline van ganzenlever & vijgen chutney
-
Lepeltje haringflapje
-
Lepeltje gerookte eendenfilet met mango chutney
-
Lepeltje met Bresaolarolletje,ricotta & knoklookolie
-
Lepeltje bonbon van carpaccio & truffelmayonaise
-
Glaasje zalmtartaar & citroenpeper
-
Glaasje Zeebrugse garnalen
-
Glaasje meloen, ham en porto
-
Glaasje gazpacho met kubusjes van komkommer
-
Glaasje wrap met gerookte zalm en pittige salsa van tomaat
-
Glaasje cherrytomaatjes, mozzarella en pijnboompitten
-
Glaasje Vismousse & gerookte paling
Soepjes:
-
Soepje van zoete puntpaprika
-
Bloemkoolsoepje met grijze garnalen
-
Soepje van peterseliewortel
-
Agnès Sorelsoep met sliertjes van ossentong
-
Roomsoepje van aardpeer
-
Witloofsoepje met Ardeense ham
-
Tomatenroomsoep
-
Visserssoep
-
Aspergeroomsoep met gerookte zalmsnippers
-
Mosselvelouté
-
Soepje van waterkers
-
Knolseldersoep met gerookte eendenborst
Hapjes uit de oven:
-
Bruchetta Tomaat & mozarella
-
Minipizza
-
Miniquiche
-
Toast van lauw warme geitenkaas & gerookte zalm
-
Toast van warme brie met Prosciutto & balsamico
-
Minividé met vis en wittewijnsausje
-
Minicroque-monsieur met zalm en mozzarella
Apero sticks:
-
Gemarineerde scampibrochette
-
Pittig spekstokje
-
Kubusje van zalm gemarineerd met wasabi
-
Boudin blanc & gerookt spek
Gefrituurd :
-
Mini loempia & zoetzuur sausje
-
Kroketje van kip & limoen
-
kroketje van Zeebrugse garnalen
-
kroketje van Serranoham
-
Kroketje van Oud Brugge
-
Kroketje van kalfszwezerik
-
Kroketje van rivierkreeft
-
Krokante reepjes seizoensvis & verse tartare
-
Scampi fritti & aioli
-
Krokant kippeboutje
-
Twister van Nobashi garnaal
-
Kroepoek van Tapioca & Garnalen
Afsluiters / 'Hoofdgerechtjes ':
-
Frietjes & Koude Sausjes
-
Frietjes & Frikandel
-
Broodje(s) Warme Beenham
-
Broodje(s) Braadworst & Gebakken ajuin
-
Huisgemaakte Lasagne , Gehakt
-
Huisgemaakte Lasagne , Zalm
-
Huisgemaakte Lasagne , Ricotta & Spinazie
-
Frietjes & Vlaamse Stoverij , Koude Mixed Groentjes
-
Frietjes & Vol au vent , Koude Mixed Groentjes
-
Chateaubriand & Bearnaise , Gratinaardappelen
-
gegratineerd Vispannetje & Stokbrood
Receptie kan naar wens aangevuld worden met een assortiment van 6 Dessertjes rondgedragen , 2 of 3 desserts per persoon gerekend ,
Glaasje Chocomousse , Glaasje Tiramissu , Créme Brulee , ijs & Coulis van Framboos , Mini Fijngebakjes , Panna Cotta & Rode vruchten , Glaasje Gezouten Caramel , ..
Vul het contactformulier in of bel ons!